ДОБАВКИ

Добавка за промиване на двигател на мотоциклет 0,25L, Motorbike Engine Flush

Код на продукта:  
23.00 лв.

Крайна цена с ДДС:
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Детайли
Течност за промивка на вътрешността на двигателя от утайки и нагари. Разтваря утайките и отлаганията образувани в двигателя. Всички видове разтворими и неразтворими остатъци се отстраняват по време на следващата смяна на маслото. Двигател, който е бил почистван от замърсяване и след това е напълнен с прясно масло без примеси, може да развие пълния си работен потенциал. 
Препарат за промивка на вътрешността на двигателя на мотора от утайки и нагари. Разтваря утайките и отлаганията образувани в двигателя. Всички видове разтворими и неразтворими остатъци се отстраняват по време на следващата смяна на маслото. Двигател, който е бил почистван от замърсяване и след това е напълнен с прясно масло без примеси, може да развие пълния си работен потенциал.
Свойства
почистване и грижа.
лесен за използване.
не разяжда гарнитури.
възстановява двигателя до първоначалните си показатели.
тестван за използване с каталитични конвертори.
дълъг експлоатационен живот на двигателя.
подобрява икономията.
промивка на двигател на мотор, скутер.
добавка за почистване на маслената система
Области на приложение
Промива и почиства маслените вериги на четиритактови мотоциклетни двигатели. Честотата на употреба зависи от степента на замърсяване на маслената верига и върху качеството на използваното масло.
Приложение
Една 250 мл опаковка е достатъчна за до 4,5 литра масло. Добавете Motorcycle Engine Flush към моторното масло при работна температура, преди да смените маслото. След като добавите продукта, оставете двигателя на мотора да работи на празен ход за около 10 минути. След това сменете маслото и филтъра. Motorbike Flush Engine е съвместим с всички налични в търговската мрежа моторни масла. Подходящ за използване на мотоциклети с мокри съединители.


Видео