ДОБАВКИ

Добавка за промиване на двигател Pro-Line

Код на продукта:  
31.00 лв.

Крайна цена с ДДС:
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Детайли
Високоефективните детергенти и диспергиращи добавки във връзка с носещата течност са тествани в лабораторията и в практически полеви опити за способността им да разтварят утайките и лакообразувателите. Всички видове маслоразтворими и неразтворими в масло остатъци се привеждат в суспензия и се отстраняват по време на следващата смяна на маслото. Двигателят, който е почистен от отлагания и замърсявания и след това е напълнен с прясно масло, което не е замърсено със стари примеси, може да развие своите пълни експлоатационни характеристики.
Свойства
изключително икономичен
нежно почистване
подходящ за дизелови филтри за твърди частици
тествани за турбокомпресори и каталитични преобразуватели
лесен за използване
няма замърсяване на околната среда
не вреди на обикновени уплътнителни материали
бързо почистване
Области на приложение
Почистване и измиване на маслените системи на бензиновите и дизеловите двигатели. Подобрява хидравличната функция, напр. VVT, VANOS и други маслени превключватели и клапани. Може безопасно да се използва в превозни средства с ангренажен ремък, работещ в масло.
Приложение
Една кутия от 500 ml е достатъчна за до 5 литра масло. Добавете Pro-Line Engine Flush към моторното масло при работна температура, преди да смените маслото. След добавяне на продукта, оставете двигателя да работи на празен ход за около 10 до 15 минути в зависимост от степента на замърсяване. След това сменете маслото и филтъра. ProLine Engine Flush е съвместим с повечето търговски моторни масла.
Забележка: Не е подходящ за използване на мотоциклети с мокри съединители.