Крушки с повече светлина

H4 OSRAM LED СИСТЕМА 12/24V Ledriving HLT

Код на продукта:  
156.00 лв.

Крайна цена с ДДС:
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Детайли
H4 OSRAM LED СИСТЕМА 24V Ledriving HLT e с изключително качество на изработка и осветяване. За направата на LED лампите е използван алуминий. Оборудвани са с 6 броя ярко светещи Osram светодиода.
H4 OSRAM LED система е предназначена да замести адекватно стандартните халогенни лампи във фаровете на Вашия автомобил,камион или автобус.
С цветна температура от 6 000 K и много компактен дизайн, модернизациите на OSRAM LEDriving HLT предоставят лесно решение за надграждане на автомобилните фарове със студена бяла LED светлина – осигурявайки стилен външен вид, както и превъзходна яркост. LED лампи за дълги и къси светлини от OSRAM като замяна на конвенционалните лампи H4. С най-новата LED технология и много компактен дизайн, тези нови лампи позволяват висока съвместимост и лесен монтаж за още по-широка гама от модели камиони и автобуси.
LEDriving HLT системите работят на 12/24 V, което ги прави подходящи както за автомобили,автобуси така и за камиони.
Двойката лампи се предлага с 3-годишна гаранция OSRAM и с дълъг експлоатационен живот. За точни условия на гаранция, моля, вижте www.osram.com/am-guarantee.
Изключително подходящи са за монтаж на дълги светлини, поради мигновеното реагиране на светлината след превключване на дълги светлини. Монтажът е изключително опростен. Без външно запалващото устройство.
В комплекта се включва:

2 броя LED лампи
2 броя запалителни устройства
Данни за LED системa H1 Osram Ledriving HLT:
Мощност: 15W/на лампа
Цвят: 6000К (снежно бяло)
Работно напрежение: 12/24V
Излъчвана светлина: 1100/1400 лумена на фар
Живот: 50000ч