LED БАРОВЕ

OSRAM Лед бар 65,5см Lightbar FX500-SP

Код на продукта:  
300.00 лв.

Крайна цена с ДДС:
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Детайли

LED допълнителните светлини подобряват удоволствието от шофирането

Подобрено осветяване на далечно поле на тъмни селски и черни пътища – това не е проблем за LEDriving Lightbar FX500-SP. Неговите 20 интензивни, високопроизводителни светодиода дават на LED дългите светлини светлинно разстояние до 450 метра и осигуряват подобрена пътна безопасност за водачите.
Дори при здрач или при компрометирани условия на осветление, LED лентите за автомобили осигуряват условия на дневна светлина при силни 6000 Келвина, без ненужно да заслепяват насрещния трафик. Интелигентният дизайн на рефлектора отклонява светлината от светодиодите, така че насрещният трафик е само индиректно изложен на светлината. Светлината се разпределя равномерно под ъгъл от пет градуса.

Здрав, издръжлив и многофункционален
Независимо дали се използва като LED работна светлина или като спомагателна дълга светлина за автомобила – мощната производителност и дългият живот на LEDriving Lightbar FX500-SP го правят завладяващ избор. Оборудван за широк спектър от приложения, той се противопоставя на факторите на околната среда и е особено здрав благодарение на качествената изработка на своите материали и издръжливите поликарбонатни лещи.
Интегрираният драйвер и система за термично управление регулират температурата на LED автомобилните фарове и предотвратяват повреда, причинена от прегряване. Пълната защита на полярността гарантира, че светодиодите автоматично се изключват в случай на прекомерно напрежение.

Яркост за широк спектър от приложения
LEDriving Lightbar FX500-SP е истинско удоволствие както на пътя, така и извън него. Съвместимата с ECE LED допълнителна светлина осигурява по-добра видимост и по този начин подобрена безопасност по пътищата. В допълнение, той добавя интелигентно докосване, което подобрява офроуд стила на автомобила.
LED фаровете могат да бъдат монтирани на много 12 V превозни средства, както и на селскостопански машини, помощни превозни средства, превозни средства за отдих, офроуд и 4x4 превозни средства. Мощният пакет с интензивна яркост от 3500 лумена се отличава с най-висока оптична ефективност и хомогенно разпределение на светлината с намален отблясък.
НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ В БИТОВИТЕ ОТПАДЪЦИ НЕ ДАВАЙТЕ В РЪЦЕ НА ДЕЦА 35811_РАДИАЦИОНЕН РИСК 319936_НЕБИТОВО ОСВЕТЛЕНИЕ 339724_Зелена точка osram-dam-300919

Електрически данни

Номинално напрежение

12/24 V

Номинална мощност

35 w
 

Фотометрични данни

Светлинен поток

3500 lm

Цветна температура

6000 К

Светлинно разстояние при 1lx 450 м


Дължина

655.0 мм

ширина

94,0 мм

Височина

77,0 мм

Тегло на продукта

2100.00 гр
 

родължителност на живота

Продължителност на живота Tc

5000 чВидео